Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.134.157 [date] => 27-03-2023 [time] => 12:21:51 ) 50plusmatch Review » 0 Ervaringen & Klachten (2023)

50plusmatch: Dé dating site voor actieve 50-plussers

Laatst bijgewerkt op 26 september 2022

50plusmatch wordt gezien als dé dating site voor actieve 50-plussers in Nederland. Zo kunnen nieuwe gebruikers die op zoek zijn naar een serieuze relatie, snel en gemakkelijk in contact komen met singles die op dezelfde golflengte zitten. Bovendien kun je hier geheel gratis en in drie eenvoudige stappen je eigen profiel samenstellen. En alhoewel het niet verplicht is kunnen wij zeker aanraden om het profiel goed en uitgebreid in te vullen. Zo vergroot je de kans op meer relevante matches.

50plusmatch in het kort

logo 50plusmatch 50plusmatch
50plusmatch: Dé dating site voor actieve 50-plussers logo 50plusmatch
logo 50plusmatch
Onze score 8.9
Gemiddelde beoordeling
151 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 17 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

50plusmatch specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd45-65
  • InschrijvingenInschrijvingen55.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %52-48
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.