Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.134.157 [date] => 27-03-2023 [time] => 13:04:49 ) Afspraak Review » 0 Ervaringen & Klachten (2023)

Afspraak: Onbeperkt sex chatten, vastbedrag en géén credits!

Laatst bijgewerkt op 26 september 2022

Afspraak.nl is een opkomende sexchat site met inmiddels al tienduizenden actieve chatters. Jij beslist hier waar je naar op zoek bent en wat je wilt of niet. Chatten, daten of nieuwe vriendschappen sluiten? Onbeperkt berichten sturen zonder credits en gewoon voor een eerlijke vaste vergoeding per maand. Met een betaald-lidmaatschap geef je jezelf hier oneindige kansen, kies gewoon wie jij leuk vindt en neem gratis contact op! Zo wordt er op de website van Afspraak vermeld dat "Meer dan de helft van de leden een Afspraak heeft in de eerste week", dat klinkt best goed. Daarnaast heb je hier door vele gelijkgestemde snel en eenvoudig contact met mensen uit jouw omgeving. Je kan je hier gerust gratis inschrijven om even een kijkje te nemen, maar om echt contact te maken moet je in het bezit zijn van een betaallidmaatschap. Wel komen hier iedere dag weer er duizenden mensen zoals jij samen opzoek naar verschillende soorten spannende relaties.

Afspraak in het kort

logo Afspraak Afspraak
Afspraak: Onbeperkt sex chatten, vastbedrag en géén credits! logo Afspraak
logo Afspraak
Onze score 8.6
Gemiddelde beoordeling
205 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 175 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

Afspraak specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd25-50
  • InschrijvingenInschrijvingen90.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %63-37
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.