Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.134.157 [date] => 27-03-2023 [time] => 12:05:06 ) Capido Review » 0 Ervaringen & Klachten (2023)

Capido: De datingsite voor mensen met een handicap

Laatst bijgewerkt op 26 september 2022

Capido is de snelst groeiende datingsite voor mensen met een handicap. Omdat het op veel dating sites voornamelijk om het uiterlijk gaat, biedt Capido het alternatief. Want zo is deze website speciaal bedoeld voor verstandelijk of lichamelijk beperkte mensen in alle leeftijden. En of je nu op zoek bent naar een liefdesrelatie, leuke date of gewoon vriendschap. Op deze datingsite is iedereen met zijn of haar beperking welkom! Daarnaast zijn mensen zonder afwijkingen ook welkom op dit datingsplatform. Er zijn immers genoeg mannen en vrouwen die een serieuze relatie of vriendschap met iemand die een fysieke of mentale beperking heeft niet uitsluiten. Schrijf je gratis in om te zien welke singles er bij jou in de buurt opzoek zijn!

Capido in het kort

logo Capido Capido
Capido: De datingsite voor mensen met een handicap logo Capido
logo Capido
Onze score 8.0
Gemiddelde beoordeling
36 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 35 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

Capido specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd18-80
  • InschrijvingenInschrijvingen15.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %50-50
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.