Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 44.200.168.16 [date] => 28-03-2023 [time] => 15:01:07 ) Rijpechatclub Review » 2 Ervaringen & Klachten (2023)

Rijpechatclub: fictieve erotische chat dienst

Laatst bijgewerkt op 26 september 2022

RijpeChatClub is een erotische chat dienst uitsluitend bedoeld voor entertainment doeleinde. Zo kan je hier prima seksuele gesprekken voeren met fictieve personages, maar is er verder geen contact mogelijk tussen aangemelde gebruikers. Dus echte dates vinden nooit plaats, houdt daar rekening mee.

Op RijpeChatClub kun je geile gesprekken voeren met fictieve personages. De berichten worden beantwoord door chatoperators, dus wel redelijk persoonlijk en diepgaand. Een deel van deze operators zijn vrouwen, dat is wellicht een kleine meevaller. Helaas betaal je hiervoor gemiddeld zo'n 1 euro per verstuurd bericht, zonder dat er fysieke ontmoetingen kunnen plaatsvinden.

Rijpechatclub in het kort

logo Rijpechatclub Rijpechatclub
Rijpechatclub: fictieve erotische chat dienst logo Rijpechatclub

Ervaringen & Beoordelingen

3.0
335 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde rijpechatclub gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
4 / 10
Betrouwbaarheid
4 / 10
Functionaliteiten
4 / 10
Klantenservice
4 / 10

Top beoordelingen

Jayda Koning beoordeelde Rijpechatclub
Jayda Koning (57 jaar) 29 juli 2020
Ik raad Rijpechatclub aan Een van de beste Zaterdagen in jaren!

Lekker genieten tot laat in de nacht op de chat heb ik al jaren niet meer kunnen doen, ik ben door een vriendin begonnen en kan niet meer stoppen. Ik kan er niet meer over kwijt dan dat ik het naar mijn zin heb!

Hans beoordeelde Rijpechatclub
Hans (77 jaar) 13 mei 2020
Ik raad Rijpechatclub niet aan Oplichterei

Zat te praten met nep profielen, was na 5 chats alweer door mijn betaalde punten heen. werd aan het lijntje gehouden en werden ook weer sexy foto’s van dames die ik niet uitgezocht had, de dame die ik wilde bestond niet of was al lang voorzien en werden haar foto’s misbruikt om nieuwe klanten er in te luizen. Puur business om je zoveel mogelijk chat punten te laten kopen zonder dat je ook kontakt krijgt me de vrouw van de foto! Sterkte als je er ingetuind ben!!!

logo Rijpechatclub
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
335 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 2 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 2 eerlijke ervaringen

Rijpechatclub specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd30-60
  • InschrijvingenInschrijvingen50.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %98-2
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.