Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 44.200.168.16 [date] => 28-03-2023 [time] => 13:45:15 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 44.200.168.16 [date] => 28-03-2023 [time] => 13:45:15 ) Te prijzig voor een nepdienst!, Stef Boer over Shagspot

Stef Boer's beoordeling over shagspot.nl

auteur van de beoordeling
Stef Boer (64 jaar) 16 juni 2019
Ik raad Shagspot niet aan
Te prijzig voor een nepdienst!

Ik ben een getrouwde man die graag af en toe mijn moeilijke gevoelens ventileert. Dat doe ik privé via mijn computer op datingsites als deze. Ik heb ook gratis sites geprobeerd, maar ik krijg praktisch nooit een reactie terug. En op sites als shagspot reageert elke dame. Ik begrijp dat het niet allemaal echte vrouwen zijn, maar dat kan me niet zoveel schelen. Wat online contact en geile praatjes wil ik sowieso niet overtreffen. Ik begrijp gewoon niet waarom het per bericht zo duur moet zijn. Ik koop dan het grootste pakket en betaal nog steeds 75 cent per bericht. En soms gaat dat er in een avond doorheen als ik niet oplet. Ik heb momenteel eigenlijk bijna duizend euro uitgegeven, en mijn credits zijn op. Er zijn nog veel onbeantwoorde berichten, maar als ik nog een paar weken zo doorga ben ik blut! Begrijpt iemand een uitstekend alternatief voor shagspot waar je voor een vast bedrag onbeperkt berichten kunt versturen? Maak gebruik van sites waar op je berichten wordt gereageerd, anders heeft het weinig zin.

Reacties
Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 44.200.168.16 [date] => 28-03-2023 [time] => 13:45:15 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Reageer op Stef Boer's review
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid

Aanbevolen alternatieven

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.