Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.134.157 [date] => 27-03-2023 [time] => 13:01:06 ) WeetWieJeDate Review » 1 Ervaringen & Klachten (2023)

WeetWieJeDate: Weet wie je date en ontmoet oprechte singles!

Laatst bijgewerkt op 26 september 2022

Weetwiejedate is een snelgroeiende datingsites van Nederland en onderscheidt zichzelf van andere datingsites door de diverse controles en de zogenoemde "Verified Users". Ontmoet spannende singles bij jou in de buurt voor een partner een spannende date, vaste relatie of mailcontact. Daarnaast heeft weetwiejedate een zeer goede balans aan vrouwen en mannen op de site, deze liggen vrijwel gelijk. Je kunt deze datingwebsite gratis uitproberen en krijg dan bovendien onbeperkte inzage in alle profielen. Plaats onbeperkt foto's om jezelf van je beste kant te laten zien en chat met andere singles.

WeetWieJeDate in het kort

logo WeetWieJeDate WeetWieJeDate
WeetWieJeDate: Weet wie je date en ontmoet oprechte singles! logo WeetWieJeDate

Ervaringen & Beoordelingen

8.4
79 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde weetwiejedate gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
8 / 10
Betrouwbaarheid
8 / 10
Functionaliteiten
8 / 10
Klantenservice
8 / 10

Top beoordelingen

Hassan beoordeelde WeetWieJeDate
Hassan (21 jaar) 25 oktober 2019
Ik raad WeetWieJeDate aan Leuke site, beetje rustig...

Ben hier lid geworden met de intentie om een serieus vrouw te ontmoeten. Tot op heden niets gevonden. Ben nu pas 2 weken lid en heb met meerdere vrouwen gesproken, maar durf niet zo goed uit te vragen.

logo WeetWieJeDate
Onze score 8.4
Gemiddelde beoordeling
79 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 21 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 1 eerlijke ervaringen

WeetWieJeDate specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd30-60
  • InschrijvingenInschrijvingen120.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %48-52
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.