Maak van je eerste date een succes

Laatst bijgewerkt op
Maak van je eerste date een succes
Maak van je eerste date-ervaring direct een succes! Lees onze eerste date tips voor de perfecte 1e date
  • Houd rekening met het opstarten van een gesprek: Vooraf even de tijd nemen om na te denken over een paar gespreksonderwerpen kan ongemakkelijke stiltes tijdens een date helpen voorkomen.

  • Overdrijf niet met je kleding om indruk te maken: iedereen wil shinen op die eerste date, maar overdrijf dit niet door bijvoorbeeld met hoge hakken te gaan waar je niet eens op kunt lopen, of trek niet iets aan dat oncomfortabel strak zit. Je outfit moet je juist zelfverzekerd maken, niet zelfbewust.

  • Wees veilig en verstandig: doe een eerste ontmoeting op een openbare plek, nooit bij iemand thuis, en vertel aan vrienden waar je naartoe gaat. Zorg ervoor dat je telefoon volledig is opgeladen en dat je het telefoonnummer van de taxi of de uber-app open hebt staan, zodat je gemakkelijk kunt vertrekken wanneer dat nodig is.

  • Doe het rustig aan met drank: dronkenschap kan niet alleen gevaarlijk zijn en tot betreurenswaardige beslissingen leiden, het kan er ook voor zorgen dat je verkeerd overkomt. Dus als je date een fles wijn bestelt om genereus te zijn, voel je dan niet direct verplicht om de helft te drinken.

  • Praat niet te veel over het verleden: tijdens een gesprek of discussie kunnen vanzelfsprekend oude relaties benoemd worden, maar hou de opmerkingen over exen kort en zakelijk. Boze opmerkingen maken over exen maakt het voor de ander ook onaangenaam.
Vond je dit artikel nuttig?
Deel via:

Bronnen & referenties

Bronnen gerelateerd aan: "Maak van je eerste date een succes"

dating, tips, liefde

Inhoudsopgave

Top sites op 19 maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Populaire artikelen in maart

Waarover liegen mensen het meest op hun datingprofiel? 26 september 2022
 Waarover liegen mensen het meest op hun datingprofiel?
Hoe ontmoet je Oekraïense vrouwen middels dating? 26 september 2022
 Hoe ontmoet je Oekraïense vrouwen middels dating?
Gratis Versus Betaalde Online Dating Sites 26 september 2022
 Gratis Versus Betaalde Online Dating Sites
50+ Vragen om te stellen bij Online Dating 26 september 2022
 50+ Vragen om te stellen bij Online Dating
7 Voordelen van Online Dating 26 september 2022
 7 Voordelen van Online Dating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.