Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 34.229.119.176 [date] => 30-11-2022 [time] => 17:37:09 ) Sexy Buurvrouw Review » 0 Ervaringen & Klachten (2022)

Sexy Buurvrouw: Sexy-Buurvrouw is een datingsite die mannen en vrouwen koppelt die willen flirten en praten

Laatst bijgewerkt op 26 september 2022

Informele erotische chatdienst met zowel echte profielen als chatpals en chat operators. Hierdoor is het goed voor een leuk gesprek van vrouwen en mannen die interesse hebben in een (betaald gesprek) met jou en ook open staan voor seksueel getinte chatsgesprekken.

Sexy Buurvrouw in het kort

Het beste voorFantasierijke chatgesprekken voeren met chatpals (betalen per bericht) & ook seksueel getinte chatsgesprekken online
Leukste kenmerkenZoek profielen af en als er een profiel is wat je bevalt dan klik eenvoudig op 'Hart-' voor een mogelijke match en te chatten met chatpals of gebruikers!
SuccesverhaalDiverse reclameacties en vermeldingen op sites als ThePornDude enz. Heeft deze website zo'n 1.5 miljoen bezoekers per maand
logo Sexy Buurvrouw Sexy Buurvrouw
Sexy Buurvrouw: Sexy-Buurvrouw is een datingsite die mannen en vrouwen koppelt die willen flirten en praten logo Sexy Buurvrouw

Veel gestelde vragen over Sexy Buurvrouw

Wij helpen je graag verder

 • De landingspagina is aantrekkelijk en nodigt gebruikers uit om een volledig gratis profiel te ontwikkelen om de dienst te controleren.

 • Nadat ze eigenlijk de geheel gratis credits die ze krijgen hebben verbruikt, kunnen gebruikers niets meer doen, tenzij ze prijzige "munten" kopen. Niettemin zijn alle profielen nep, dus geld uitgeven aan dit platform is louter waardeloos.

 • Gebruikers kunnen profielen bekijken, likes en een paar directe berichten sturen. Daarna moeten ze meer "munten" kopen.

 • Nee, iemand bevredigen op dit platform is "ten strengste verboden", zoals in de TOS staat.

 • Het bedrijf maakt gebruik van wat ze noemen "Gemodereerde Profielen" of "Fictieve Profielen", die specialisten zijn. Hun functie is om gebruikers te verleiden en te verleiden tot het kopen van meer credits.

 • Gebruikers kunnen de Klantenservice bellen met de aangeboden link onderaan de landingspagina.

Staat je vraag over Sexy Buurvrouw er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.
logo Sexy Buurvrouw
Onze score 5.6
Gemiddelde beoordeling
78 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 64 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

Sexy Buurvrouw specificaties

 • Ideale leeftijdIdeale leeftijd18+
 • InschrijvingenInschrijvingen160.000
 • Man / Vrouw %Man / Vrouw %68% / 32%
 • CreditsysteemCreditsysteemJa
 • Gratis versieGratis versieNee

Top sites in november 2022

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.