Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.134.157 [date] => 27-03-2023 [time] => 12:30:04 ) Novamora Review » 0 Ervaringen & Klachten (2023)

Novamora: Drukstbezochte website om jou seksleven te boosten

Laatst bijgewerkt op 26 september 2022

Novamora is de meest gebruikte casual dating site van eigen bodem! Inmiddels wordt deze website gezien als een van de meest betrouwbare aanbieders van intieme dating en seksuele ontmoetingen real life. Zo heeft Nova Mora haar bekendheid o.a te danken aan de opvallend intieme televisie reclames, levensgrote reclameposters op drukke treinstations, langs de snelheid of in bushokjes. Maar ook de verschillende radio commercials die langdurig te horen waren op de grote radiozenders . Hierdoor vind je op Novamora tegenwoordig vrij eenvoudig Singles en Stellen die hetzelfde willen als jij! Duizenden gelijkgestemde zoeken hier regelmatig naar dating vol passie en spannende ontmoetingen en zonder verdere verplichtingen! Echter is het hier voor vrouwen zeer lucratief, functioneel en kunnen zij daarnaast behoorlijk kieskeurig zijn. Dit komt doordat veel mannelijke gebruikers hier een VIP-account nemen waarmee ze dus onbeperkt berichten kunnen sturen naar andere leden. Maar ook de mannelijke flirts op deze website doen het hier goed! Zo hebben de fanatieke gebruikers hier wekelijks (meerdere) fysieke ontmoetingen, die in alle gevallen tot stand zijn gekomen via het nova mora netwerk. Vooral goed ingevulde profielen met een of meerdere foto's hebben hier binnen de kortste keren succes. Novamora werd vorig jaar samen met sites als Relatieplanet, Lexa, Parship, Elite dating etc, genomineerd als "website van het jaar 2019" in de categorie Daten. Tevens wordt deze website naast de gebruikers ook door de experts beschouwd als één van de betrouwbaarste casual dating sites van Nederland. Met een gratis account op Nova Mora en de mogelijkheid om standaard berichten te versturen, ben je al direct instaat om jouw interesse te tonen aan interessante gebruikers. En pas wanneer je iemand hebt gevonden die je toch beter wil leren kennen, kun je jouw account voor een klein bedrag omzetten naar een VIP-account. Hiermee heb je dus onbeperkt toegang tot alle functionaliteiten en contactmogelijkheden.

Novamora in het kort

logo Novamora Novamora
Novamora: Drukstbezochte website om jou seksleven te boosten logo Novamora
logo Novamora
Onze score 8.3
Gemiddelde beoordeling
832 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 122 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

Novamora specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd25-65
  • InschrijvingenInschrijvingen280.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %62-38
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.