Wat is de perfecte foto voor op je profiel

Laatst bijgewerkt op
Wat is de perfecte foto voor op je profiel
Wil je weten hoe je de perfecte foto maakt voor op jou dating profiel? Lees onze tips voor de perfecte profielfoto voor dating.

De foto's op je datingprofiel zijn erg belangrijk! Hierdoor krijgen andere single namelijk hun eerste indruk van jou. Want daar waar je in het dagelijks-leven elkaar op straat ontmoet en direct een eerste indruk hebt. Moet je het op datingsites hebben van een profielfoto en wat profiel tekst. Hierdoor is het dus noodzaak dat je een goede foto uitzoekt voor op jouw profiel. Hieronder vind je enkele tips om een perfecte profielfoto te maken

  • Geen groepsfoto als belangrijkste profielmoment: terwijl een paar van jullie plezier hebben met vrienden laat zien dat je aardig bent, wil niemand eeuwen proberen te achterhalen welke persoon jij bent, en dan teleurgesteld zijn als je niet je prachtige bent vriend.

  • Gebruik geen foto's van jou en je ex: Nooit! Zelfs niet als ze is uitgesneden en jij er zelf super aantrekkelijk uitziet op de foto. Dit komt over alsof je nog niet over je oude relatiebreuk heen bent, of eigenlijk nog niet toe bent aan een nieuwe partner.

  • Gebruik foto's die up-to-date zijn: het is immers erg ongemakkelijk als je moet onthullen dat je in het echt kaler, ouder, dikker of tengerder bent dan verwacht.

  • Plaats geen baby of kinderfoto's van jezelf: het suggereert namelijk dat je geen vertrouwen hebt in hoe je nu bent of dat je probeert anderen voor te stellen hoe schattig toekomstige kinderen zouden kunnen zijn voordat je ze zelfs maar hebt ontmoet. Hiermee maak je juist een enge en verkeerde indruk.

  • Vermijd clichés: Wees niet die ene persoon met de vakantiefoto van hen die met hun armen gedrapeerd rond een gedrogeerde tijger hangen. Het is niet alleen ongelooflijk afgezaagd, maar door te pronken met een verdoofd dier die zich ellendig voelt, kom je niet over als een "vriendelijke, zorgzame partner."
Vond je dit artikel nuttig?
Deel via:

Bronnen & referenties

Bronnen gerelateerd aan: "Wat is de perfecte foto voor op je profiel"

foto dating profiel, goede profiel foto, succes met profielfoto, opvallen profielfoto dating

Inhoudsopgave

Top sites op 19 maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Populaire artikelen in maart

Waarover liegen mensen het meest op hun datingprofiel? 26 september 2022
 Waarover liegen mensen het meest op hun datingprofiel?
Hoe ontmoet je Oekraïense vrouwen middels dating? 26 september 2022
 Hoe ontmoet je Oekraïense vrouwen middels dating?
Gratis Versus Betaalde Online Dating Sites 26 september 2022
 Gratis Versus Betaalde Online Dating Sites
50+ Vragen om te stellen bij Online Dating 26 september 2022
 50+ Vragen om te stellen bij Online Dating
7 Voordelen van Online Dating 26 september 2022
 7 Voordelen van Online Dating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.