Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 44.200.168.16 [date] => 28-03-2023 [time] => 14:59:51 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 44.200.168.16 [date] => 28-03-2023 [time] => 14:59:51 ) onervaren maar toch mijn partner gevonden, Ralf over Rus

Ralf's beoordeling over russianbeautydate.com

Klantenservice
8 / 10
Functionaliteiten
8 / 10
Betrouwbaarheid
8 / 10
Kwaliteit profielen
8 / 10
auteur van de beoordeling
Ralf (38 jaar) 10 april 2022
Ik raad RussianBeautyDate aan
onervaren maar toch mijn partner gevonden

Ik heb nog nooit een datingsite gebruikt vóór RussianBeautyDate, dus ik kan bevooroordeeld zijn, maar ik ben gewoon dol op deze website. Ik hou van de videochat en het versturen van cadeautjes functie, ik gebruik ze vaak om mijn Sonya op te vrolijken en op te zien. Ik hou niet echt van de tarieven; voor zover ik begrijp zijn er minder dure sites, maar ik ben blij dat ik me eerst op RussianBeautyDate heb ingeschreven - ik geef veel uit aan deze website, maar ik heb er mijn toekomstige wederhelft hier wel gevonden, dus voor mij is deze website al mijn geld waard..

Reacties
Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 44.200.168.16 [date] => 28-03-2023 [time] => 14:59:51 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Reageer op Ralf's review
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid

Aanbevolen alternatieven

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.