Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 44.200.168.16 [date] => 28-03-2023 [time] => 13:33:52 ) Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 242 [ip_address] => 44.200.168.16 [date] => 28-03-2023 [time] => 13:33:52 ) Erkend door het vrijgezellenmaatje van mijn partner, Sjo

Sjoerd's beoordeling over victoriamilan.nl

auteur van de beoordeling
Sjoerd (42 jaar) 15 augustus 2019
Ik raad Victoria Milan niet aan
Erkend door het vrijgezellenmaatje van mijn partner

Het leek even te lukken dus een paar dates achter elkaar, maar helaas was het weer te uitstekend om echt te zijn. Een van de meest discrete vreemdgaan websites op de planeet. Nou heeft niet iedereen hier een relatie en discretie verantwoordelijkheid, want mijn relatie van 4,5 jaar hangt nu letterlijk aan een zijden draadje. Ik ben voortdurend herkend door mijn partnerlief, wat eigenlijk de laatste is die ik verwacht. Misschien was het dom van me om in je huis in de slaapkamer foto's te maken. Wie verwacht echter dat er iemand op die website kijkt die misschien momenteel in mijn bedkamer is gebleven. Pas op individuen, het is het niet waard!

Reacties
Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 288 [ip_address] => 44.200.168.16 [date] => 28-03-2023 [time] => 13:33:52 )

Er zijn nog geen reacties op deze beoordeling geplaatst.

Reageer op Sjoerd's review
Naam E-mailadres
Reactie
Door deze reactie te plaatsen gaat u akkoord met onze gebruikersvoorwaarden en privacybeleid

Aanbevolen alternatieven

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.