Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 44.200.168.16 [date] => 28-03-2023 [time] => 14:38:59 ) 50liefde Review » 0 Ervaringen & Klachten (2023)

50liefde: De datingsite voor de actieve 50 plussers opzoek!

Laatst bijgewerkt op 26 september 2022

Bent u een vrijgezelle man of vrouw die de 50 is gepasseerd en opzoek is naar een (nieuwe) relatie of gezelschap? Dan is 50liefde mogelijk een goede keuze om eens vrijblijvend een kijkje te nemen. Want deze website wordt gezien als een van de grootste binnen deze doelgroep. Zo worden er jaarlijks meer dan een miljoen berichten gewisseld tussen de 50+ gebruikers, waarvan gemiddeld 1 op de 3 leden (van tussen de 45 / 65 jaar) vindt een liefde via 50liefde. Daarnaast maken ze gebruik van een unieke matchingprincipe, waardoor u alleen partnervoorstellen ontvangt die relevant zijn.

50 liefde is erg gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en daarom voor iedereen makkelijk te begrijpen en gebruiken. Toch hebben mannen hier net iets meer kans, want deze zijn met 43% in de minderheid. 57% van de gebruikers is hier een vrouw. De hoeveelheid actieve gebruikers zorgen ervoor dat er altijd mensen actief zijn. Om de kwaliteit van de profielen te bevorderen worden alle profielen met de hand gecontroleerd! Hierdoor ben je er vrij zeker van dat je hier geen nep-profielen tegenkomt.

Bent u als 50 Plusser op zoek naar een leuke man of vrouw voor een relatie of gezelschap? Dan is 50liefde.nl mogelijk een geschikte optie u. Bovendien is het inschrijven gratis en vrijblijvend, en geeft het je direct toegang tot de profielen en foto's van duizenden ingeschreven vijftigplussers.

50liefde in het kort

logo 50liefde 50liefde
50liefde: De datingsite voor de actieve 50 plussers opzoek! logo 50liefde

Wat kost 50liefde?

Gratis rondkijken op 50liefde is zeker mogelijk, maar dan met enkele limieten. Als je berichtjes wilt sturen en andere functies wilt gebruiken zoals zoekfilters, kies dan voor een van de volgende abonnementen.

logo 50liefde
Onze score 6.0
Gemiddelde beoordeling
88 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 24 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

50liefde specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd30-60
  • InschrijvingenInschrijvingen60.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %43-57
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.