Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.207.90 [date] => 25-03-2023 [time] => 15:54:36 ) Be2 Review » 0 Ervaringen & Klachten (2023)

Be2: Ontmoet 25+ singles die serieus opzoek zijn

Laatst bijgewerkt op 26 september 2022

Daten is niet voor iedereen altijd even eenvoudig in Nederland. Wellicht woon je in een vrij kleine plaats, of ben je veel voor jouw werk onderweg? Dankzij de opkomst van online daten is het een stuk eenvoudiger geworden om iemand te vinden en iets leuks af te spreken. Be2 is daarbij een van de meest serieuze datingsites in Nederland, met ruim 750.000 leden! Ontmoet serieuze singels en schrijf je gratis in op Be2!

Be2 in het kort

logo Be2 Be2
Be2: Ontmoet 25+ singles die serieus opzoek zijn logo Be2
logo Be2
Onze score 8.4
Gemiddelde beoordeling
197 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 12 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

Be2 specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd25-55
  • InschrijvingenInschrijvingen766.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %43-57
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.