Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.134.157 [date] => 27-03-2023 [time] => 11:43:07 ) CasualDating Review » 0 Ervaringen & Klachten (2023)

CasualDating: De Casual datingsite die zelfs je buurvrouw kent

Laatst bijgewerkt op 26 september 2022

CasualDating staat voor amoureuze avonturen met echte actieve gebruikers. Zo vind je op Casual Dating vele echte mannen en vrouwen die hetzelfde willen, daardoor is deze dating site functioneel en veelgebruikt. Hiermee proberen ze het fictieve te doorbreken en het eenvoudiger te maken om een echt geschikte partner te vinden die dezelfde voorkeuren en verlangens deelt. In tegenstelling tot de meeste andere datingplatforms hebben ze daar echt zoveel leden die op zoek zijn naar een match, dat de kans dat je een match zult vinden erg aannemelijk is. De vrouwen zijn daar over het algemeen op zoek naar een avontuurtje, een vriendschap plus of een langdurige (intieme) relatie. Meld je nu gratis aan en kijk eens rond - zonder enige verplichting!

CasualDating in het kort

logo CasualDating CasualDating
CasualDating: De Casual datingsite die zelfs je buurvrouw kent logo CasualDating
logo CasualDating
Onze score 7.8
Gemiddelde beoordeling
117 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 9 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

CasualDating specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd23-65
  • InschrijvingenInschrijvingen200.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %60-40
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.