Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.134.157 [date] => 27-03-2023 [time] => 13:36:35 ) Cheatbuddy Review » 0 Ervaringen & Klachten (2023)

Cheatbuddy: Opzoek naar iets spannends? Chat met andere!

Laatst bijgewerkt op 26 september 2022

Cheatbuddy is een van de ondeugendste online ontmoetingen website van Nederland. Erotische datingsite voor affaires of overspel. Iedereen is hier welkom gebonden of ongebonden. Daarnaast zijn er elke dag weer vele nieuwe leden die op zoek zijn naar een ding. Leuk contact en stoute chatgesprekken voeren. Deel foto’s en start een leuk chatgesprek met gebruikers naar keuze. Vaak heb je binnen een zeer korte tijd al een leuke date of gesprekspartner.
Meld je ook anoniem aan op cheatbuddy om te checken of deze site wat voor jou is en kom direct in contact met mannen en vrouwen in jouw regio. Deze datingsite heeft naar verhouding veel vrouwelijke leden, een groot voordeel vergeleken met vergelijkbare aanbieders. Probeer het gratis, lees ook de reviews en ervaringen van andere gebruikers die je voor gingen of deel zelf jouw ervaring over Cheat Buddy.

Cheatbuddy in het kort

logo Cheatbuddy Cheatbuddy
Cheatbuddy: Opzoek naar iets spannends? Chat met andere! logo Cheatbuddy
logo Cheatbuddy
Onze score 7.6
Gemiddelde beoordeling
68 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 2 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

Cheatbuddy specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd18+
  • InschrijvingenInschrijvingen165.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %72-28
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.