Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.134.157 [date] => 27-03-2023 [time] => 11:29:22 ) Cupify Review » 0 Ervaringen & Klachten (2023)

Cupify: Fair play. Dus eerlijk daten zonder poespas.

Laatst bijgewerkt op 26 september 2022

Cupify is vrij nieuw maar toch een druk bezochte dating community om leuke singles te leren kennen. Zo bieden ze een betrouwbare en veilige plek om eenvoudig op zoek te gaan naar leuke singles in de buurt. Zo kun je hier prima vrouwen en mannen vinden voor een spannend avondje, maar ook jouw droom partner voor een serieuze relatie. Bovendien hoef je op Cupify geen creditpakketten te kopen en bieden ze onbeperkte contactmogelijkheden. Ook zijn ze fel tegen het gebruik van fake profielen en chatoperators die je aan het lijntje houden. Fair play, dat is het motto van Cupify. Schrijf je gratis in om kennis te maken met de singels die jou voor waren!

Cupify in het kort

Leukste kenmerkenDe Cupify Foto Swiper, hierdoor kun je snel en eenvoudig in contact komen met gelijkgestemde
Het beste voorSingles algemeen 21+, Liefde & Flirts
SuccesverhaalLiet Cupido jou in de steek? Cupify werkt voor vele Nederlandse daters en staat voor "Dating zonder Poespas."
logo Cupify Cupify
Cupify: Fair play. Dus eerlijk daten zonder poespas. logo Cupify
logo Cupify
Onze score 7.6
Gemiddelde beoordeling
238 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 28 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

Cupify specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd30-60
  • InschrijvingenInschrijvingen80.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %56-44
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.