Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.134.157 [date] => 27-03-2023 [time] => 13:24:13 ) Elitedating Gay Review » 0 Ervaringen & Klachten (2023)

Elitedating Gay: Homoseksuele professionals zoeken gelijkgestemde!

Laatst bijgewerkt op 26 september 2022

Elitedating staat bekend als één van de beste dating sites wereldwijd en heeft nu ook een speciaal platform voor gay. Daarnaast zul je op Elite Dating hoofdzakelijk homoseksuele professionals vinden. Het merendeel van deze gay leden heeft HBO+ of is universitair geschoold. De ideale leeftijd voor Elitedating GAY is 30 t-m 45 jaar, maar ook voor de hoogopgeleide homo's van 50plus is deze site een uitkomst. Met een zeer geavanceerd fraudedetectiesysteem verifieert Elite dating elk nieuwe inschrijving op echtheid en kwaliteit om uw veiligheid te te kunnen garanderen en de kwaliteit van de leden te waarborgen. Neem vrijblijvend een kijkje tussen de vele ingeschreven gay leden op Elitedating.nl en maak gratis kennis met singles bij jou in de buurt.

Elitedating Gay in het kort

logo Elitedating Gay Elitedating Gay
Elitedating Gay: Homoseksuele professionals zoeken gelijkgestemde! logo Elitedating Gay
logo Elitedating Gay
Onze score 8.4
Gemiddelde beoordeling
139 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 8 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

Elitedating Gay specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd30+
  • InschrijvingenInschrijvingen420.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %52-48
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.