Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.134.157 [date] => 27-03-2023 [time] => 13:37:11 ) Frunniken Review » 0 Ervaringen & Klachten (2023)

Frunniken: Intieme contacten vinden was nooit zo simpel!

Laatst bijgewerkt op 26 september 2022

Frunniken is een erotische online ontmoetingsplek voor Single Vrouwen en Mannen, waar je voornamelijk erotische contacten online kunt ontmoeten. Inschrijven is gratis en wordt beloond met gratis credits, zodat je als nieuwe gebruiker direct kunt uitproberen of er een Erotisch contact voor je tussen zit of zelfs een langdurige seksrelatie.

Frunniken in het kort

logo Frunniken Frunniken
Frunniken: Intieme contacten vinden was nooit zo simpel! logo Frunniken
logo Frunniken
Onze score 7.9
Gemiddelde beoordeling
362 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

Frunniken specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd30-60
  • InschrijvingenInschrijvingen50.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %78-22
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.