Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 44.200.168.16 [date] => 28-03-2023 [time] => 13:16:29 ) G-date Review » 0 Ervaringen & Klachten (2023)

G-date: Met beperking opzoek naar contact of vriendschap?

Laatst bijgewerkt op 26 september 2022

G-Date is een wat onbekendere dating site voor mensen met lichamelijke beperking. Deze site is sinds 2009 online voor voor mensen met een lichamelijke, visuele en licht verstandelijke beperking in Nederland. Om lid te worden moet je een abonnement kopen. Desondanks dit een van de oudere sites binnen deze doelgroep is, vindt onze expert de website Capido een beter alternatief! Dat is namelijk de mooiste en meest populaire datingsite van dit moment. En speciaal voor mensen met een beperking.

G-date in het kort

logo G-date G-date
G-date: Met beperking opzoek naar contact of vriendschap? logo G-date
logo G-date
Onze score 5.2
Gemiddelde beoordeling
22 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 0 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

G-date specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd18-35
  • InschrijvingenInschrijvingen1000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %52-48
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieNee

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.