Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.207.90 [date] => 25-03-2023 [time] => 15:03:40 ) Gay Parship Review » 0 Ervaringen & Klachten (2023)

Gay Parship: Beste voor daten met serieuze gay singles 30+

Laatst bijgewerkt op 26 september 2022

GayParship is opgericht door een van de succesvolste datingsites "Parship" maar dan speciaal gericht op homoseksuele mannen. Mensen met een homoseksuele geaardheid die opzoek zijn naar een leuke, serieuze partner voor een langdurige relatie. Daarnaast is gayParship de perfecte site om in contact te komen met gelijkgestemde hoogopgeleide gay singles die net als jou op zoek zijn naar een partner die echt bij hen past. Bovendien heeft het overgrote deel van de homoseksuele singles die hier zijn ingeschreven vaak een academisch of HBO-niveau. In vergelijking met andere (gay)datingwebsites zijn de leden op Gay Parship over het algemeen wat ouder en serieuzer. Zo is 88% van de gebruikers hier 30 jaar of ouder en weten vaak al precies wat zij zoeken in een partner. Experts zijn erg positief over het bekende PARSHIP en ook de Nederlandse gebruikers van "Gay-Parship.com" ervaren dit als een betrouwbare, plezierige en solide datingsite voor het vinden van een geschikte gay partner. GayPARSHIP is een veilige en betrouwbare datingsite welke is aangesloten bij "Keurmerk Veilig Daten" en tevens in het bezit is van het "Thuiswinkel certificaat".. De vele succesverhalen op het internet en het slagingspercentage bevestigen dat GayParship.nl Nederlands beste keuze is voor homoseksuele mannen die opzoek zijn naar een serieuze relatie. Tevens krijg je na je gratis registratie een uitgebreide vragenlijst om je beter te leren kennen. Door te weten wie je bent en wat je precies zoekt, kan Parship jou relevante partnervoorstellen doen. Uiteraard kun je zelf ook op zoek gaan naar interessante gay-singles om kennis te maken. Ervaar zelf ook het succes van deze datingsite door je gratis in te schrijven en vrijblijvend jouw profiel toe te voegen. Blader onbeperkt door de vele gebruikersprofielen om te zien welke leuke mannen bij jou in de buurt opzoek zijn naar een liefdespartner.

Gay Parship in het kort

logo Gay Parship Gay Parship
Gay Parship: Beste voor daten met serieuze gay singles 30+ logo Gay Parship
logo Gay Parship
Onze score 8.6
Gemiddelde beoordeling
376 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 20 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

Gay Parship specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd30+
  • InschrijvingenInschrijvingen85.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %n.v.t
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.