Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 44.200.168.16 [date] => 28-03-2023 [time] => 13:14:14 ) Hetgrandcafe Review » 0 Ervaringen & Klachten (2023)

Hetgrandcafe: Online dating voor 35+ spannend & efficiënt!

Laatst bijgewerkt op 26 september 2022

Hetgrandcafe is al sinds 2004 een populaire online ontmoetingsplaats voor vrouwen en mannen van 35 jaar en ouder. Zij kunnen hier op een veilige en gezellige manier nieuwe mensen leren kennen en vriendschappen aangaan. Ontmoet leuke mensen bij jou in de buurt voor vriendschap of meer. Met haar 15 jarig bestaan is "Het Grand Cafe nl" een van de oudste dating websites van Nederland. Daardoor zijn er dagelijks vele vrijgezellen en andere mensen die via deze site elkaar leren kennen, samen uitgaan, of verliefd worden.

Als gebruiker van HetGrandCafé.nl kun je gebruik maken van handige functionaliteiten. Zoals bijvoorbeeld: Filter populaire profielen (op basis logaritme), vind matches bij jouw in de buurt op basis van Google Geotargeting en postcode-filter, profiel status op basis van beoordelingen bekijken, automatisch berichten per mail ontvangen (optioneel) en uitgebreide zoekopdrachten opslaan voor hergebruik. Daarnaast beschikt deze site uiteraard over alle basisfuncties zoals gebruikelijk op dating sites. Bovendien kun je gratis gebruik maken van een sessie met een dating-coach om je profiel aan te scherpen voor grotere datekansen. Schrijf je gratis in en ontmoet leuke singles bij jou in de regio.

Hetgrandcafe in het kort

logo Hetgrandcafe Hetgrandcafe
Hetgrandcafe: Online dating voor 35+ spannend & efficiënt! logo Hetgrandcafe
logo Hetgrandcafe
Onze score 6.0
Gemiddelde beoordeling
116 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 3 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

Hetgrandcafe specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd35-55
  • InschrijvingenInschrijvingen125.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %55-45
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.