Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 44.200.168.16 [date] => 28-03-2023 [time] => 12:53:40 ) Homocafe Review » 0 Ervaringen & Klachten (2023)

Homocafe: Bezoek een Fictieve Gay ontmoetingsplaats!

Laatst bijgewerkt op 26 september 2022

homocafe is een fictieve homocontactsite voor mannen die puur opzoek zijn naar een spannend contact online. Nadat je je gratis hebt ingeschreven op homocafe.nl krijg je al snel vele reacties van veel te aantrekkelijke -maar fictieve- profielen die je uitlokken om te reageren. Echter moet je eerst credits aanschaffen om te kunnen reageren op je berichten. Snel contact maken op homocafe tegen betaling van 1,30 per bericht is hier geen probleem, maar een echte ontmoeting krijg je hier vrijwel nooit voor terug. De bedoeling van Homocafe.nl is voor het tot stand houden van betaalde chat-gesprekken tussen fake profielen en betalende gebruikers. Zo melden ze onderaan de site dat hun platform deels fictieve profielen bevat. De echte gebruikers krijgen profielen te zien die zijn bedoeld voor entertainment doeleinden, wat dus nooit tot fysieke afspraken kan leiden.

Homocafe in het kort

logo Homocafe Homocafe
Homocafe: Bezoek een Fictieve Gay ontmoetingsplaats! logo Homocafe
logo Homocafe
Onze score 2.6
Gemiddelde beoordeling
168 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 12 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

Homocafe specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd18+
  • InschrijvingenInschrijvingen15.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %n.v.t
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.