Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 44.200.168.16 [date] => 28-03-2023 [time] => 14:32:50 ) Mijnshemalecontacten Review » 0 Ervaringen & Klachten (2023)

Mijnshemalecontacten: Erotische chatdiensten met shemale profiele

Laatst bijgewerkt op 26 september 2022

Mijnshemalecontacten is een van de weinige erotische chatdiensten met shemale profielen. Weliswaar zijn de profielen fictief en kun je er nooit een offline ontmoeting aan over houden, met voor de liefhebber best leuk. Inschrijven kan geheel anoniem en gratis binnen 1 minuut. Daarna kun je kosteloos 3 berichten versturen naar "mijnshemalecontacten", maar daarna betaal je kosten per verstuurd bericht. Deze kosten verschillen per creditbundel en zijn vanaf €0,75 tot €1,00 per verstuurd bericht. Hierbij moet je je fantasie wel de vrije loop laten, want een echte ontmoeting zal er nooit van komen.

Mijnshemalecontacten in het kort

logo Mijnshemalecontacten Mijnshemalecontacten
Mijnshemalecontacten: Erotische chatdiensten met shemale profiele logo Mijnshemalecontacten
logo Mijnshemalecontacten
Onze score 3.8
Gemiddelde beoordeling
177 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 15 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

Mijnshemalecontacten specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd18+
  • InschrijvingenInschrijvingen10.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %100-0
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.