Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.134.157 [date] => 27-03-2023 [time] => 12:01:32 ) Pepper Review » 0 Ervaringen & Klachten (2023)

Pepper: Pepper is uniek en niet zomaar een datingsite!

Laatst bijgewerkt op 26 september 2022

Pepper is Nederlands eerste datingwebsite die tot stand is gekomen met behulp van singles zelf. Zo hebben zij met het Pepper profiel een soort podium gecreëerd waar vrijgezellen zichzelf kunnen vertonen zoals ze ook echt zijn. Door middel van het inladen van foto’s en video’s van hobby’s en interesses vanaf de computer, Facebook en Youtube. Daarbij hebben zij de drempel weten te verlagen met ‘een dialoog starten’. Door het inladen van foto’s en video’s uit al die rijke profielen in het chatgesprek zorgt Pepper voor echte ijsbrekers. Hierdoor heb je altijd wel een onderwerp om over te praten. Meld je gratis aan op pepper om te zien welke leuke singels er staan ingeschreven, en download eventueel ook gratis de handige pepper dating-app.

Pepper in het kort

logo Pepper Pepper
Pepper: Pepper is uniek en niet zomaar een datingsite! logo Pepper
logo Pepper
Onze score 7.1
Gemiddelde beoordeling
65 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 6 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 0 eerlijke ervaringen

Pepper specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd25-45
  • InschrijvingenInschrijvingen180.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %52-48
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.