Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.207.90 [date] => 25-03-2023 [time] => 16:12:26 ) Runnersdate Review » 1 Ervaringen & Klachten (2023)

Runnersdate: Hardlopers die opzoek zijn naar een maatje of meer

Laatst bijgewerkt op 26 september 2022

Runnersdate is de dating site waar je eenvoudig een hardloopmaatje kunt vinden. Want zoals de naam al doet vermoeden is deze datingsite speciaal bedoeld voor mensen die op zoek zijn naar iemand om samen mee te hardlopen, voor de lol, om een eventuele liefdespartner te ontmoeten of om mee te doen aan wedstrijden. Er zijn veel datingwebsites op het internet te vinden, maar deze site onderscheidt zich omdat de initiatiefnemers zich richten op een specifieke doelgroep namelijk hardlopers. Zo wordt hier vooral de nadruk gelegd op het samen trainen en samen lopen, en wie weet groeit er wel een leuke vriendschap uit voort of meer dan dat!

Dus ben jij een single hardloper die graag op een laagdrempelige manier met andere sportieve singles in contact wilt komen voor een sportieve date? Schrijf je dan gratis in en ontmoet leuke gelijkgestemde!

Runnersdate in het kort

logo Runnersdate Runnersdate
Runnersdate: Hardlopers die opzoek zijn naar een maatje of meer logo Runnersdate

Ervaringen & Beoordelingen

6.6
48 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde runnersdate gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
8 / 10
Betrouwbaarheid
8 / 10
Functionaliteiten
8 / 10
Klantenservice
8 / 10

Top beoordelingen

Jooske beoordeelde Runnersdate
Jooske (34 jaar) 9 juli 2019
Ik raad Runnersdate aan Samen hardlopen is veel gezelliger

Ik vind deze datingsite echt een leuk initiatief. Zo zou ik normaal gesproken me niet snel inschrijven op een datingsite ofzo, maar dit voelt toch anders. En zo liep ik meestal alleen, terwijl het soms juist gewoon gezelliger is om samen te doen. Je leert nieuwe mensen kennen, houd er vrienden aan over en wie weet wel meer. Zeker tijdens een goed stukje hardlopen heb je soms toch nog diepgaande gesprekken met soms weer een nieuw gezicht en een nieuwe mening. Daarnaast heb je hier zo iemand gevonden en vooral bij mij in de buurt waren er zelfs heel wat hardlopers te vinden die ook gezelschap zochten.

logo Runnersdate
Onze score 6.6
Gemiddelde beoordeling
48 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 4 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 1 eerlijke ervaringen

Runnersdate specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd30-60
  • InschrijvingenInschrijvingen20.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %56-44
  • CreditsysteemCreditsysteemNee
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.