Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 44.200.168.16 [date] => 28-03-2023 [time] => 14:34:39 ) Senioren Geluk Review » 3 Ervaringen & Klachten (2023)

Senioren Geluk: Leuke datingsite speciaal voor de actieve senioren

Laatst bijgewerkt op 26 september 2022

Ook als senior is het heel normaal dat je de behoefte hebt aan een partner om samen oud te kunnen worden. Waar de oudere generatie voorheen nog een beetje achterbleven op het gebied van online daten, zijn ze nu helemaal bij. Anno 2019 is het ook voor senioren heel gewoon om een leuke vrouw of man via een datingsite te ontmoeten.

Dagelijks krijgt deze website tientallen nieuwe aanmeldingen van leden, waardoor je kansen als senior steeds groter worden om een date te regelen via het internet. Daarnaast is deze website eenvoudig en gebruiksvriendelijk in gebruik.

Via de Facebook button kun je gemakkelijk een account aanmaken, terwijl je toch je anonimiteit behoudt.

Senioren Geluk in het kort

Leukste kenmerkende FotoZapper waardoor je snel en eenvoudig contact kan leggen
Succesverhaalheel wat Nederlanders en Belgen ervaren meer passie spanning in hun seksleven en hebben ondeugende ontmoetingen via Ondeugend-daten
Het beste voorCasual Dates & Ondeugende Afspraakjes
logo Senioren Geluk Senioren Geluk
Senioren Geluk: Leuke datingsite speciaal voor de actieve senioren logo Senioren Geluk

Ervaringen & Beoordelingen

6.2
177 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde seniorengeluk gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
7 / 10
Betrouwbaarheid
7 / 10
Functionaliteiten
7 / 10
Klantenservice
7 / 10

Top beoordelingen

Willemijn beoordeelde Senioren Geluk
Willemijn (57 jaar) 30 juli 2019
Ik raad Senioren Geluk aan Dankzij mijn dochter weer leuke ervaringen

Hallo ik ben Willemijn en ben al ruim 10 jaar weduwe en wilde niks meer van relaties en mannen weten en ben daarom nooit op zoek gegaan naar een man. Mijn dochter heeft mij aangespoord hier op aan te melden en ik was het er in het begin niet zo mee eens, maar moet eerlijk toegeven dat ik het steeds leuker begon te vinden. Ik wilde het nooit uit respect naar mijn man, maar mijn dochter zei op een dag: Ik weet zeker dat pap liever wilde dat je gelukkig bent dan dat je maar blijft modderen met de gedachte dat het niet mag van papa... De tranen schoten in mijn ogen want ze had gelijk. Gelukkig heb ik naar haar geluisterd, want sinds ik lid ben heb ik hier Henk leren kennen en we hebben zo'n leuke tijd samen dat ik het iedereen op leeftijd zou willen aanraden.

Wim beoordeelde Senioren Geluk
Wim (54 jaar) 16 juni 2019
Ik raad Senioren Geluk aan Hele fijne datingsite voor senioren

Hele fijne datingsite voor senioren. Het was voor mij lastig om een betrouwbare site te vinden. Sinds ik mijn 52e weduwe ben geworden, is het erg lastig om alleen door het leven te gaan. Ik vond het dus tijd worden voor een nieuwe partner. Na lang zoeken kwam ik bij seniorengeluk. Hier lieten ze me zien dat online daten echt werkt. Ik heb een nieuwe partner gevonden via seniorengeluk. Bedankt een aanrader voor andere van mijn leeftijd.

Cees beoordeelde Senioren Geluk
Cees (68 jaar) 12 juni 2019
Ik raad Senioren Geluk aan Redelijke prijs en geen neppe profielen

Seniorengeluk is een datingwebsite die wat mij betreft een voorbeeld moet/kan zijn voor de meeste andere 50plus dating site's. De prijs is redelijk en ik kom geen neppe profielen tegen, kortom prima site.

logo Senioren Geluk
Onze score 6.2
Gemiddelde beoordeling
177 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 40 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 3 eerlijke ervaringen

Senioren Geluk specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd-
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteem-
  • Gratis versieGratis versie-

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.