Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.207.90 [date] => 25-03-2023 [time] => 15:09:31 ) Seniorflirten Review » 1 Ervaringen & Klachten (2023)

Seniorflirten: Senioren 50+ met passie voor seksuele uitdagingen

Laatst bijgewerkt op 26 september 2022

SeniorFlirten is een informele dating site voor 50-plussers die seksueel erg actief zijn, of liefhebbers voor een spannende ontmoeting met oudere vrouwen. Senioren gaan steeds meer met de tijd mee en vinden hierin ook gemakkelijker hun weg via het internet naar een datingsite. Tegenwoordig geldt dit ook voor senioren met erotische behoeftes. Senior flirten is toegankelijk via computer, tablet en mobiel. Schrijf je direct gratis in en spreek kosteloos een Senior aan waarmee je graag wilt afspreken.

Seniorflirten in het kort

logo Seniorflirten Seniorflirten
Seniorflirten: Senioren 50+ met passie voor seksuele uitdagingen logo Seniorflirten

Ervaringen & Beoordelingen

7.0
212 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde seniorflirten gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
6 / 10
Betrouwbaarheid
6 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
6 / 10

Top beoordelingen

Mijndert J beoordeelde Seniorflirten
Mijndert J (68 jaar) 25 september 2020
Ik raad Seniorflirten aan Tegen de verwachtingen in, maar absoluut plausibel

Plausibel eerlijk waar! Maar goed dat had ik zelf tijdens het inschrijfproces ook nooit verwacht hoor. Zo heb ik me in de afgelopen jaren al verscheidenen keren aangemeld op een datingplatform voor actieve oudere zal ik het maar noemen. Echter kom ik er dan vrij vlot na het inloggen erachter dat o.a. de berichten die ik ontving in een rap tempo. En wil ik het nog niet eens hebben over de gebruikersprofielen die aan berichten toebehoren. Op senior flirten ben ik nu al een poosje een vrij actief en we gewaardeerd gebruiker! Chatten, kiekjes uitwisselen, wulpse verhaaltjes vertellen en soms daten, ik doe het allemaal nog! Het houd me jong en levendig, en ik ben het nog niet verleerd hoor. Kan het iedere alleenstaande man van 50+ aanraden, het helpt je zeer aangenaam de dag door en je komt leuke mensen tegen.

logo Seniorflirten
Onze score 7.0
Gemiddelde beoordeling
212 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 40 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 1 eerlijke ervaringen

Seniorflirten specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd35-70
  • InschrijvingenInschrijvingen47.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %46-54
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.