Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 44.200.168.16 [date] => 28-03-2023 [time] => 14:35:20 ) Serieusflirten Review » 5 Ervaringen & Klachten (2023)

Serieusflirten: Flirten met chatpals & entertainment profielen

Laatst bijgewerkt op 26 september 2022

Serieusflirten is bedoeld als entertainmentdienst om te flirten met leuke vrouwen of mannen. Daarnaast kun je hier leuke (erotische) chatgesprekken voeren met entertainment profielen en gebruikers. Daarom is deze dienst leuk om wat te fantaseren en erotische gesprekken uit te wisselen, maar minder geschikt voor fysieke afspraken! Voor het versturen van berichten moet je betalen in de vorm van credits, gemiddeld betaal je zo'n 1 euro per bericht. Bij een groter creditpakket worden de kosten per bericht lager.

Serieusflirten in het kort

logo Serieusflirten Serieusflirten
Serieusflirten: Flirten met chatpals & entertainment profielen logo Serieusflirten

Ervaringen & Beoordelingen

3.2
651 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde serieusflirten gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
2 / 10
Betrouwbaarheid
2 / 10
Functionaliteiten
2 / 10
Klantenservice
2 / 10

Top beoordelingen

Roberto beoordeelde Serieusflirten
Roberto (42 jaar) 31 oktober 2020
Ik raad Serieusflirten niet aan Nee, major flirten is een nep-website

Nee, major flirten is een site die zoveel mogelijk probeert geld uit je te melken. De berichten die automatisch worden aangemaakt. Ik heb een heel slecht profiel echter in 1 maand kwamen er 30 acties met overtuigende berichten, er bleef geen enkele spelfout in staan en op oneven tijden werden deze berichten verstuurd. De profielfoto's komen niet overeen met de beschrijving, weinig ouderlingen .... Inderdaad een goed verdienmodel om gratis geld te cashen. Trap er niet in.

Angelfire beoordeelde Serieusflirten
Angelfire (49 jaar) 1 oktober 2020
Ik raad Serieusflirten niet aan Faker dan fake.

Nep profielen, foto's van internet geplukt. Er staan zelfs beroemde pornosterren op onder een andere naam. Om een beetje te scrollen geinig maar niet serieus te nemen.

Alex beoordeelde Serieusflirten
Alex (45 jaar) 22 april 2020
Ik raad Serieusflirten niet aan Chat alleen voor Credits

Goed opletten !! de foto's zijn heel oud. Ze zijn allemaal werkende dames/heren die proberen jouwe credits af te zuigen. 100% NEP

Okkiie beoordeelde Serieusflirten
Okkiie (18 jaar) 11 oktober 2019
Ik raad Serieusflirten niet aan Deze site moet weg

Deze site zit vol met nep profielen. Ze proberen je geil te maken van ‘wil nu meteen sex geef je telefoon nummer enz’ daarna na het praten vraag je om telefoon nummer willen ze opeens het ‘discreet’ houden mensen ik raad deze site niemand aan je krijg te maken met nep profielen die zogenaamd sex willen ben 20 euro misgelopen door deze site

DeGeneraal beoordeelde Serieusflirten
DeGeneraal (31 jaar) 4 juli 2019
Ik raad Serieusflirten niet aan Geen uitstekende ervaring

Schandalig! Eigenlijk geen woorden voor hoe nep dit is. Als je het mij vraagt, kun je beter de strengere suggesties bekijken. Dit is echt schroot.

logo Serieusflirten
Onze score 3.2
Gemiddelde beoordeling
651 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 13 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 5 eerlijke ervaringen

Serieusflirten specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd-
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteem-
  • Gratis versieGratis versie-

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.