Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.238.134.157 [date] => 27-03-2023 [time] => 13:26:10 ) Sexappen Review » 1 Ervaringen & Klachten (2023)

Sexappen: Spannende chats, flirts en dates met hete dames!

Laatst bijgewerkt op 26 september 2022

SexAppen is de uitkomst van het moment op het gebied spannende afspraakjes en online contact. Volgens vele positieve gebruikers ervan is sex appen een geweldige plek om vrijblijvende contacten te vinden op gebied van seks, via een discrete en anonieme online hangout! Krijg jij al zin om te appen met een sexy meid, ondeugende milf of stoere vent. Schrijf je gratis in en vind met een paar keer klikken je volgende afspraakje. Zo heeft deze datingsite voor appende mensen, meer vrouwen als mannen onder haar gebruikers. Log gerust eens in om te zien of er interessante personen actief zijn. Iemand gevonden, dan kun je hem of haar direct gratis een berichtje sturen.

Sexappen in het kort

logo Sexappen Sexappen
Sexappen: Spannende chats, flirts en dates met hete dames! logo Sexappen

Ervaringen & Beoordelingen

6.5
463 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde sexappen gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
5 / 10
Betrouwbaarheid
5 / 10
Functionaliteiten
5 / 10
Klantenservice
5 / 10

Top beoordelingen

Niels Hofman beoordeelde Sexappen
Niels Hofman (42 jaar) 9 mei 2020
Ik raad Sexappen aan Kinky en geile praat

Veel fakeprofielen, pas hiermee op. Er zitten zeker een aantal kinky dames tussen, maar zijn wel sluw. Voor spanning en geile praat vanaf de bank een aanrader. Heb wel al een eerste sexdate gehad.

logo Sexappen
Onze score 6.5
Gemiddelde beoordeling
463 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 5 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 1 eerlijke ervaringen

Sexappen specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd18-35
  • InschrijvingenInschrijvingen140.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %56-44
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.