Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 44.200.168.16 [date] => 28-03-2023 [time] => 13:24:00 ) Sexbook Review » 2 Ervaringen & Klachten (2023)

Sexbook: Chatten, daten of vriendschap? Geef jezelf n kans!

Laatst bijgewerkt op 26 september 2022

Sexbook is bedoeld voor chatten en flirten met online profielen. Zo betaal je hier niet per bericht maar in de vorm van een abonnement. De site trekt maandelijks meer dan 1 miljoen bezoekers. Wel wordt de promotie van deze site voornamelijk gericht aan mannen, waardoor er geen goed balans is tussen mannen en vrouwen op de site. De foto's die getoond worden op de profielen lijken vaak oud en buitenlands te zijn. Sexbook is een leuke site om fantasieën te delen in een online omgeving, maar minder geschikt voor het tot stand brengen van offline ontmoetingen.

Sexbook in het kort

logo Sexbook Sexbook
Sexbook: Chatten, daten of vriendschap? Geef jezelf n kans! logo Sexbook

Ervaringen & Beoordelingen

4.5
559 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde sexbook gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
6 / 10
Betrouwbaarheid
6 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
6 / 10

Top beoordelingen

Stijn Bril beoordeelde Sexbook
Stijn Bril (42 jaar) 22 juli 2021
Ik raad Sexbook niet aan Draaien rond de pot!!

Je kan geen gegevens doorgeven om af te spreken! Ze houden je aan het lijntje zodat je telkens zou credits kopen! Die site is niet geschikt voor mensen die echt willen daiten!! Ze beloven om af te spreken en het komt er niet van. Dit is bedrog!! Je speelt niet met mensen hun gevoelens!!

Ikke beoordeelde Sexbook
Ikke (44 jaar) 12 juni 2019
Ik raad Sexbook niet aan Alleen virtuele nepprofielen

Alleen virtuele nepprofielen waar je mee kunt chatten, maar geen echte date mee kunt maken. Deze proberen je in feite gewoon naar de website te lokken met allerlei berichtjes waar je gewoon op kunt reageren door een lidmaatschap te kopen.

logo Sexbook
Onze score 4.5
Gemiddelde beoordeling
559 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 47 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 2 eerlijke ervaringen

Sexbook specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd-
  • InschrijvingenInschrijvingen-
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %-
  • CreditsysteemCreditsysteem-
  • Gratis versieGratis versie-

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.