Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 44.200.168.16 [date] => 28-03-2023 [time] => 14:57:26 ) Whatsappsexcontact Review » 2 Ervaringen & Klachten (2023)

Whatsappsexcontact: 18+ chat dienst met entertainment profielen

Laatst bijgewerkt op 26 september 2022

whatsappsexcontact probeert bij bezoekers de indruk te wekken dat het bedoeld is om seks contacten te vinden voor op WhatsApp. Maar in werkelijkheid heeft "WhatsApp Sex Contact" geen verband met het bekende messenger Whats App. Deze website is echter een betaalde erotische chat dienst met entertainment profielen. Of te wel, fictieve profielen die worden beheerd door verschillende chat operators. Om berichten te kunnen versturen moet je eerst credits aanschaffen, deze creditbundels beginnen bij €10,50 en hiervoor kan je slechts 7 berichten versturen. Oftewel €1,50 per bericht. Zo proberen zij onder andere vrouwen, mannen, stellen en shemales aan te sporen om een account aan te maken op whatsappsexcontact.nl. Bedoeld om te chatten met neppe profielen waarmee je geen fysieke afspraken kunt maken.

Whatsappsexcontact in het kort

logo Whatsappsexcontact Whatsappsexcontact
Whatsappsexcontact: 18+ chat dienst met entertainment profielen logo Whatsappsexcontact

Ervaringen & Beoordelingen

2.8
285 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde whatsappsexcontact gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
3 / 10
Betrouwbaarheid
3 / 10
Functionaliteiten
3 / 10
Klantenservice
3 / 10

Top beoordelingen

Hans beoordeelde Whatsappsexcontact
Hans (44 jaar) 5 november 2019
Ik raad Whatsappsexcontact niet aan Deze site is niet betrouwbaar, nep en misleidend!

Individuen trappen er niet in want ze bieden de indruk dat ze verder willen praten via whatsapp maar als je betaalt krijg je nooit 1 nummer. betaal echter 1,50 per bericht en blijf proberen mij aan de praat te houden. whatsapp sexcontact is 100% nep, hoax en bedrog. en het staat ook nog eens verborgen in de kleine lettertjes als je goed kijkt.

Jan Willem beoordeelde Whatsappsexcontact
Jan Willem (39 jaar) 3 november 2019
Ik raad Whatsappsexcontact niet aan Nepprofielen praten, niet doen

Er staat letterlijk (Als je goed kijkt) Dat je met fictieve profielen praat. Ze hebben het goed weten te verbergen, maar dit is gewoon weer een ordinaire chatwebsite, waar je aan het lijntje wordt gehouden .... Niet eens een datingsite te noemen wat mij betreft dus .... Hier hun zin om zich in te dekken: nwhatsappsexcontact.nl is een online flirtdienst, waarop je een leuk (sensueel) chatgesprek kunt voeren met fictieve profielen. whatsappsexcontact.nl bestaat om die reden deels uit fictieve profielen. Met deze fictieve profielen zijn fysieke afspraken niet mogelijk.

logo Whatsappsexcontact
Onze score 2.8
Gemiddelde beoordeling
285 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 2 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 2 eerlijke ervaringen

Whatsappsexcontact specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd18-35
  • InschrijvingenInschrijvingen15.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %96-4
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.