Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 3.236.207.90 [date] => 25-03-2023 [time] => 15:56:32 ) Xshemale Review » 1 Ervaringen & Klachten (2023)

Xshemale: Ervaar het beste van beide werelden!

Laatst bijgewerkt op 26 september 2022

Xshemale is niet je gebruikelijke dating site, deze site richt zich specifiek op transseksuelen, shemales, travestieten, crosdressers, lady boys en mannen die op zoek zijn naar romantiek of een spannend gesprek. Deze site heeft alles te bieden behalve vrouwen. Je kunt hier veilig en anoniem rondkijken om je fantasie de vrije ruimte te geven!

Xshemale in het kort

logo Xshemale Xshemale
Xshemale: Ervaar het beste van beide werelden! logo Xshemale

Ervaringen & Beoordelingen

7.0
197 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde xshemale gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
6 / 10
Betrouwbaarheid
6 / 10
Functionaliteiten
6 / 10
Klantenservice
6 / 10

Top beoordelingen

Luca Amsterdam beoordeelde Xshemale
Luca Amsterdam (29 jaar) 12 oktober 2019
Ik raad Xshemale aan Geile chatgesprekken met shemales

Zoals er inderdaad gezegd wordt: Je kan hier makkelijk in contact komen met geile shemales. Tijdens het chatten kun je ook foto's meesturen, dus ontvang regelmatig lekkere foto's. Ja ik hou er wel van!

logo Xshemale
Onze score 7.0
Gemiddelde beoordeling
197 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 24 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 1 eerlijke ervaringen

Xshemale specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd30-60
  • InschrijvingenInschrijvingen65000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %100-0
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.