Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 44.200.168.16 [date] => 28-03-2023 [time] => 14:18:52 ) Zingle Club Review » 1 Ervaringen & Klachten (2023)

Zingle Club: Snel en Simpel een Spannend contact of Avontuur?

Laatst bijgewerkt op 26 september 2022

Zingle club is een online date platform voor mannen, vrouwen en stellen die op zoek zijn naar een spannend contact of avontuur. Daarnaast is de site zowel bedoeld om te flirten met singles, als one night stands of een spannende chat of affaire naast jouw relatie. Want op Zingle.club kun je snel en eenvoudig contact leggen met gebruikers naar keuze, door gratis een profiel aan te maken en te reageren. Door middel van het versturen van berichtjes, flirts of winks kan je contact maken met andere gebruikers. Bezoekers die zich hier aanmelden komen dagelijks terug om in contact te komen met nieuwe leden! Registratie op Zingle club is geheel gratis en anoniem.

Zingle Club in het kort

logo Zingle Club Zingle Club
Zingle Club: Snel en Simpel een Spannend contact of Avontuur? logo Zingle Club

Ervaringen & Beoordelingen

4.4
188 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde zingle-club gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
5 / 10
Betrouwbaarheid
5 / 10
Functionaliteiten
5 / 10
Klantenservice
5 / 10

Top beoordelingen

Sarah Nijmegen beoordeelde Zingle Club
Sarah Nijmegen (24 jaar) 23 oktober 2019
Ik raad Zingle Club aan Stiekem gewoon een wulpse contactsite

Geheel tegen mijn verwachting toch meer bedoeld voor ondeugende singles. Veel leuke mannen opzoek naar een sidechick. Lekker discreet en niet te veel bloot of zo'n sitenaam wat direct seks aanduid. Zo kan ik ook gewoon in mijn pauzes op werk of in het openbaar vervoer chatten of wat afspreken. Jammer dat het niet via de app store te downloaden is.

logo Zingle Club
Onze score 4.4
Gemiddelde beoordeling
188 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 3 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 1 eerlijke ervaringen

Zingle Club specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd18-45
  • InschrijvingenInschrijvingen75.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %58-42
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.