Array ( [file] => /var/www/betrouwbaredatingsite.be/www/application/models/reviews.model.php [type] => ErrorException [message] => Undefined index: session [line] => 398 [ip_address] => 44.200.168.16 [date] => 28-03-2023 [time] => 12:57:22 ) Shagspot Review » 2 Ervaringen & Klachten (2023)

Shagspot: ShagSpot sekschat dienst met fictieve profielen

Laatst bijgewerkt op 26 september 2022

ShagSpot is geen eigenlijk geen datingsite maar een erotische chatdienst. Waarbij je alleen contact kunt maken met chatoperators. Zo melden ze zelf onderaan de site "De profielen op ShagSpot zijn fictief, fysieke afspraken zijn hiermee niet mogelijk." Deze site is wel geschikt om geile, intieme en soms zelf diepgaande chatgesprekken te voeren. Over seks, speciale fantasieën of over van alles en nog wat. Maar weet wel dat de berichten worden beantwoord door willekeurige mensen, dus niet door de sexy dame op de foto van het profiel. Wel kun je op ShagSpot anoniem op zoek naar een spannend contact online, want als gebruiker ben je nooit zichtbaar voor andere leden. Het is eenvoudig om je hier aan te melden, en je krijg de eerste 3 berichten gratis om te versturen, daarna betaal je gemiddeld zo'n één euro per bericht.

Shagspot in het kort

logo Shagspot Shagspot
Shagspot: ShagSpot sekschat dienst met fictieve profielen logo Shagspot

Ervaringen & Beoordelingen

3.0
76 reviews

Reviews kunnen alleen door geregistreerde shagspot gebruikers worden toegevoegd. Alle recensies worden door ons gecontroleerd. Zie ook onze beoordelingsrichtlijnen voor je iets plaatst

Kwaliteit profielen
3 / 10
Betrouwbaarheid
3 / 10
Functionaliteiten
3 / 10
Klantenservice
3 / 10

Top beoordelingen

JW2 beoordeelde Shagspot
JW2 (42 jaar) 4 augustus 2019
Ik raad Shagspot niet aan voel me bedrogen na gebruik van deze site

hou niet van deze website, vind hem ronduit slecht zelfs. Websites als deze zouden echt verboden moeten worden en meer dan graag hier melden hoe slecht de site zijn betalende gebruikers behandelt. Na het indienen van een klacht over de profielen geeft het gewoon de voorwaarden aan. Ik wenste gewoon mijn terugbetaling nadat ik had geleerd dat het een nepdienst was.

Stef Boer beoordeelde Shagspot
Stef Boer (64 jaar) 16 juni 2019
Ik raad Shagspot niet aan Te prijzig voor een nepdienst!

Ik ben een getrouwde man die graag af en toe mijn moeilijke gevoelens ventileert. Dat doe ik privé via mijn computer op datingsites als deze. Ik heb ook gratis sites geprobeerd, maar ik krijg praktisch nooit een reactie terug. En op sites als shagspot reageert elke dame. Ik begrijp dat het niet allemaal echte vrouwen zijn, maar dat kan me niet zoveel schelen. Wat online contact en geile praatjes wil ik sowieso niet overtreffen. Ik begrijp gewoon niet waarom het per bericht zo duur moet zijn. Ik koop dan het grootste pakket en betaal nog steeds 75 cent per bericht. En soms gaat dat er in een avond doorheen als ik niet oplet. Ik heb momenteel eigenlijk bijna duizend euro uitgegeven, en mijn credits zijn op. Er zijn nog veel onbeantwoorde berichten, maar als ik nog een paar weken zo doorga ben ik blut! Begrijpt iemand een uitstekend alternatief voor shagspot waar je voor een vast bedrag onbeperkt berichten kunt versturen? Maak gebruik van sites waar op je berichten wordt gereageerd, anders heeft het weinig zin.

logo Shagspot
Onze score 3.0
Gemiddelde beoordeling
76 beoordelingen
100% anoniem en discreet 100% anoniem en discreet
aanmeldingen vandaag 2 aanmeldingen vandaag
eerlijke ervaringen 2 eerlijke ervaringen

Shagspot specificaties

  • Ideale leeftijdIdeale leeftijd30-60
  • InschrijvingenInschrijvingen20.000
  • Man / Vrouw %Man / Vrouw %97-3
  • CreditsysteemCreditsysteemJa
  • Gratis versieGratis versieJa

Top sites in maart 2023

Parship
Bekijk site
logo Parship
meet-n-hook
Bekijk site
logo meet-n-hook
Elite dating
Bekijk site
logo Elite dating
Only-Flirts
Bekijk site
logo Only-Flirts
Rijpedating
Bekijk site
logo Rijpedating

Betrouwbaredatingsites.nl is een gratis, online bron die ernaar streeft om nuttige inhoud en vergelijkingsfuncties aan te bieden aan haar bezoekers. De score en positionering van een datingsite die wij analyseren, wordt bepaald door de onafhankelijke mening van een expert. Experts die ernaar streven om het algemeen belang van de consument en diens veiligheid te waarborgen. Bezoekers die gebruik maken van onze website zijn over het algemeen erg tevreden en vergroten zo hun date kansen. Zo helpen wij dagelijks - met trots - duizenden mensen om onnodige kosten of teleurstellingen te voorkomen, en voor hen de juiste dating site te vinden! Het succes van Betrouwbare Datingsites komt door jarenlange ervaring en de kracht van klantbeoordelingen.